Skip to main content

Austvoll Tre & Design bygger på gamle tradisjoner, basert på innovative løsninger.

Austvoll Tre & Design har produsert og levert trearbeid i høyeste kvalitet siden 1947

Det har vi tenkt å fortsette med. I dag kaller vi det skreddersøm, der vi tar mål,
lager og monterer alle type innredninger og møbler i alle typer treslag.
Hos Austvoll Tre & Design finnes det ikke lagervarer og standardløsninger. Bare trevirke og den beste maskinparken som kan kjøpes – og fagfolk som kan lage nøyaktig det du trenger når masseprodusert ikke er godt nok: garderobeskap, kjøkken, bad, bokhyller, dører, skyvedører, spesialdører, sjalusidører, vinduer, listverk, møbler, kirkeinnredninger, resepsjoner, messestands og så videre, og så videre…

Vi har alltid hatt fokus på den samme visjonen – å bygge kvalitetsmøbler som varer.
Vi bygger ting omtrent på samme måte som før, men med en annen presisjon og med helt andre verktøy. Derfor får du et produkt som holder minst like god kvalitet som møblene vi bygget på 40-tallet. Hvorfor endre ideologi?
De varer jo enda.

Har du et produkt du ønsker å lage i tre? Vi kan nesten garantert hjelpe deg.
Gi oss gjerne en utfordring!

Fokus på tradisjoner og håndverk

Austvoll Tre & Design bygger på gamle tradisjoner, basert på innovative løsninger.
Vi har produsert og levert trearbeid i høyeste kvalitet siden 1947 og er i dag en moderne produksjonsbedrift. Austvoll Tre & Design har en lang historie. Rolf Austvoll etablerte Austvoll Møbelfabrikk i 1947. Fabrikken lagde møbler, mest kjent for sine skatoller, leksepulter og kommoder. I 1967 begynte Austvoll med skapdører som ble levert over hele landet. Steve Øverland (dagens eier) fikk i 1997 tilbud om å kjøpe Austvoll Tre av Rolf Austvoll som da var 79 år. Han mente da at han snart hadde oppnådd pensjonsalder. Og Steve Øverland fikk i halvannet år opplæring av Rolf og Anna Austvoll.
I 1997 ble eiendommen Heigreveien 148, et lagerbygg fra 1948 kjøpt. Lageret har blitt ombygd og påbygd flere ganger og er i dag et ca 600 kvadratmeter stort og moderne industribygg.

[icon color=»Extra-Color-1″ size=»tiny» image=»fa-chevron-right»] Finn ditt produkt

[icon color=»Extra-Color-1″ size=»tiny» image=»fa-chevron-right»] Kontakt oss for befaring